Elon Musk har mere Dogecoin-sjov – Prisfald falder 20% efter seneste tweet

  • Dogecoin-entusiast Elon Musk kritiserede den centrale karakter af kryptokurrency.
  • Musk erklærede, at DOGE-tokens er for koncentreret.
  • DOGE-priserne faldt 20% i timerne efter tweeten.

Elon Musk, et berygtet Twitter-trold og verdens rigeste mand, ser ud til at have det mere sjovt ved at skabe kontrovers i kryptokurrencyrummet.

I betragtning af at Musk for nylig foretog et Bitcoin-køb på 1,5 mia. Dollar til Tesla, er hans tunge fokus på Dogecoin ret underligt. Efter hans seneste Dogecoin-tweet, der kritiserede centraliseringen af tokens, tog DOGE et prishit på 20 procent.

Musk bjeffer hundehvaler op

Dette prisfald faldt sammen med en markedsmæssig nedgang for kryptokurver. Bitcoin Future faldt 5 procent, mens Ethereum (ETH) faldt med 8%. Dog har DOGE oplevet et særligt betydeligt fald, på et tidspunkt mistet 25% fra den daglige åbning.

Alt dette skete lige før Musk tweeterede ud, ”Hvis store Dogecoin-indehavere sælger de fleste af deres mønter, får det min fulde støtte. For meget koncentration er det eneste rigtige spørgsmål IMO [efter min mening]. ”

Selvom Musk har en forkærlighed for at tale positivt om det Shiba Inu-inspirerede symbol, var dette bestemt kritisk. DOGE har set massive pumper i løbet af de sidste par uger efter tweets fra Musk, der promoverer kryptokurrency og begivenheder, der førte til, at Reddit-baserede spekulanter flyttede fra aktier over til DOGE.

Denne massive tilstrømning fik Binance CEO Changpeng Zhao til at lægge mærke til det. Han besluttede at adressere pumpen front-on og fremhæve nogle potentielle faldgruber, som DOGE-samfundet kunne stå over for.

Den feb. 4, Zhao tweeted:

Nogle fordele / risici ved #Doge.

Fordele: Cool, sjov, PR-manager @elonmusk. Decentraliseret i den forstand er der ikke noget „kerneteam“. Det er forladt.

Risici:
1 adresse rummer 27% af alle #DOGE.
Top 20 adresser rummer mere end 50% + af alle #DOGE
Kinda „centraliseret“ i den forstand. „forladt“.

Med en enkelt adresse, der har mere end 25 procent af hele udbuddet, og de næste 19 største adresser, der har yderligere 25 eller flere procent af mønterne, er DOGE muligvis ikke så decentraliseret som indehavere og spekulanter håber.

Se hvad jeg gør, ikke hvad jeg siger

Interessant nok tweeter Musk stærkt om DOGE, men ser ikke ud til at have sit syn på meme-valutaen. Uanset om han bare har det sjovt, troller eller tweeter sine ægte bekymringer, har Musk tydeligt vist, hvilken kryptokurrency han foretrækker ved at lægge sine penge, hvor hans mund er. Telsa foretog en massiv Bitcoin-erhvervelse, men ejer ikke en enkelt DOGE.

Selvom den teknologiske milliardær og geni ofte nævner projektet, er investorer og spekulanter nødt til at lægge mærke til Musks handlinger, ikke kun hans ord. Mens Musk så forhandlere FOMO pumpe ind i DOGE, akkumulerede han støt Bitcoin.