‚Nye regler‘ for SEC kan følge eksemplet fra Wyoming

‚Nye regler‘ for SEC kan følge eksemplet fra Wyoming, siger Hester Peirce

„Jeg tror, der er nogle problemer, som crypto rejser, der ikke løses pænt af vores eksisterende værdipapirlove,“ sagde SEC-kommissær.

Hester Peirce, kommissær for United States Securities and Exchange Commission og bedst kendt under det kærlige kaldenavn „Crypto Mom“, siger, at regulatoren muligvis ikke kan klare sig, hvis den simpelthen inkorporerer digitale aktiver i sin eksisterende lovgivningsmæssige ramme.

I et interview med Santander Banks administrerende direktør John Whelan til online-konferencen ‚Ethereum in the Enterprise – Asia Pacific‘ sagde Peirce, at SEC kunne lære af andre Bitcoin Loophole tilgange til regulering af krypto, idet vi specifikt citerede Wyoming som en „ekstremt progressiv“ regulator. Statens bankråd godkendte chartre for kryptofirmaer som Avanti og Kraken i oktober.

I modsætning hertil sagde Peirce på føderalt niveau, at kryptovaluta- og blockchain-firmaer kunne „bruge mange penge og meget tid og meget sorg“ og ventede på en lovgivningsmæssig beslutning fra SEC uden at få de resultater, de ønsker. Peirce sagde, at kommissionens eksisterende lovgivningsmæssige ramme muligvis ikke er i stand til at rumme et sådant innovativt rum.

Hester Pierce på Ethereum i Enterprise 2020

”Jeg synes absolut, at vi har brug for nye regler,” sagde Peirce. „Vores værdipapirlove er designet til at være ret fleksible til at klare tidstesten, og det tror jeg stort set.“

Imidlertid tilføjede hun:

”Jeg tror, der er nogle problemer, som crypto rejser, der ikke løses pænt af vores eksisterende værdipapirlove. Jeg vil gerne se lidt mere innovation på lovgivningsområdet. ”

SEC-kommissæren har tidligere sagt, at reguleringsorganet var „meget langsom med at give vejledning“ på trods af et hurtigt skiftende kryptolandskab. Hun opfordrede ikke desto mindre virksomheder til at henvende sig til Kommissionen med henvisning til SECs sjældne udstedelse af et ikke-handlingsbrev for møntoffer. SEC har udsendt tre sådanne breve om, at det „ikke vil anbefale håndhævelse“ mod en platform, der udsteder en digital valuta.

Peirce begyndte sin anden periode som SEC-kommissær i august og vil forblive i stillingen indtil 2025.